Vanaf nu zijn wij leverancier DMT fietsschoenen.

Technisch hoogstaande fietsschoenen.
Ze hebben de beste materialen en moderne technieken op hun topmodellen en je ziet ze in de tour.


Vanaf nu zijn wij leverancier DMT   fietsschoenen.

MEER EN MEER OP HET SPOOR

Dankzij de voortdurende samenwerking tussen het Research & Development-kantoor van DMT en Elia Viviani, is de nieuwe Pista-schoen geboren. Nog aerodynamisch dankzij de cover die de interne veters bedekt en de vorm nog meer anatomisch. De nieuwe polyurethaanfilm geeft meer lichtheid.

Onderzoek en ontwikkeling van model Piaggio-erodynamica

BESTE AFSLUITING

In de nieuwe modellen D1, DM1 en DTR1 wordt de bovenste rotordirect in de bovenste band gestoken om de wreef perfect te omhullen met een comfortabele , perfecte en snelle sluiting .

Nieuwe sluiting

NIEUW BOVENWERK

De nieuwe modellen DP1, DT1 en DTR1 hebben een nieuw bovenwerk dat is samengesteld uit een polyurethaanfilm met een zeer dunne laag van 0,20, die door middel van warmte aan een net is bevestigd om maximale lichtheid mogelijk te maken. In de 2 Triathlon-modellen zijn er gaten voor de waterafvoer en een interne haak die de schoen op het pedaal houdt voor een snelle fit tijdens de races.

Nieuw bovenwerk

SKELET-SYSTEEM

SKELETON SYSTEEM is het resultaat van het geavanceerde onderzoek dat al jaren wordt uitgevoerd door het DMT-laboratorium. Binnenin het bovendeel is een WARE EIGEN SKELET aangebracht , gemaakt met dunne nylon kanalen (4 aan de buitenkant en 2 aan de binnenkant) waarin een draad loopt die, ook passerend in de zool, een opwinding mogelijk maakt van de voetschoen bij 360 °.

Skelet-systeem

SKELET CARBON ZON

In een enkel lichaam met de externe contrefort te elimineren en de voet volledig wikkel, met de opname van 3 nylon leidingen voor het doorvoeren van de kabel, de nieuwe koolstofskelet SUN , samengesteld uit 100% carbon UD FAW 150 , een extreem stijf en slagvast innovatief materiaal, veel sterker dan staal maar met hoge thermostabiliteitseigenschappen. De zool wordt zo een enkel lichaam dat ademt dankzij het voorste gat en de innovatieve middenzool met micro-gaten van 5 mm in diameter.

Skelet carbon zon

ANATOMISCHE TONG GEÏNTEGREERD

Het innovatieve RS1-concept voorziet dat TWEE TRADITIONEEL GESCHEIDEN DELEN ALS TAAL EN BOVENSTE ZEKERING IN EEN ENKELE ELEMENT ZIJN GEÏNSTALLEERD . De constructie van de aldus vervaardigde schoen betekent dat het bovenste deel dat het bovenste deel van de voet verbindt, ook als een tong fungeert.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Aanbieding Winterbeurt weer van start.

Vanaf nu is de winterbeurt actie weer geldig.

Ben de Ruiter tweewielers is jarig en wie jarig is trakteert

Alweer 3 jaar geleden openden wij onze winkel. Daarom vieren wij vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober feest.

BdR racefiets. Private label van Ben de Ruiter Tweewielers

Vanaf nu verkopen wij de exclusieve racefiets van ons eigen merk BdR.

Vanaf Vrijdag 2 maart bij ons in de winkel. ''De nieuwste RIH X-Omega. Met middenmotor

De X-Omega is ons nieuwste model elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor (70Nm), die fraai is geïntegreerd in het frame.

Riese&Müller

Vanaf nu zijn wij exclusief dealer van het topmerk Riese&Müller